A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Ariston Bojler, Vízmelegítő(51 termék)

Hagyományos vagy praktikus elhelyezésű Ariston villanybojlerek energiatakarékos technológiával a Netkazán Webáruházban! Kedvező szállítással és versenyképes áron!

Ariston villanybojler: melegítés felsőfokon

Az Ariston bojlerek jelentik az elektromos vízmelegítőkön belül a prémium minőséget. Legyen szó hagyományos elhelyezésről, vagy wifis verzióról, ez a márka mindig garanciát jelent a minőségre. Nálunk pedig minden modellje elérhető.

Minden, ami Ariston villanybojler

Ha olyan élethelyzetbe kerülünk, hogy fürdőszobát kell terveznünk, minden esetben gondoljunk arra, hogy a bojlernek is helyet kell biztosítani. Természetesen nem kötelező ebbe a helyiségbe préselnünk a készüléket, hiszen a padlásra vagy éppen a gardróbba is elférhet, de számoljunk azzal, hogy minden bizonnyal nagy helyre lesz szükségünk. Nem árulunk zsákba macskát: erre az Ariston villanybojler esetében is számítanunk kell. Természetesen a méret mellett egyéb fontos szempontok is vannak. Mindenképpen olyan modellt válasszunk, ami energiatakarékos működésre is képes. Becsüljük meg jól, mekkora a vízigényünk, hiszen, ha túl kicsi készüléket választunk, könnyen meleg víz nélkül maradhat a család. Nincs nagyobb hiba, mint egy nagycsaládnak egy villanybojler 80 literes működéssel: ez biztosan túl pici. Egy 120 literes villanybojler egy legénylakásba pedig biztos, hogy nagy. Ez esetben rengeteg energiát pazarolhatunk el. Egy átlagos méretű, négyfős családnak bőven elég egy Ariston bojler 100 literes verzióban. Azt javasoljuk, hogy ha nem ért a témához, mindenképpen konzultáljon egy szakértővel, aki részletes tervet tud készíteni arra vonatkozóan, hogy mekkora készülékre van szükségünk.

Wifi és LCD kijelző

Az elektromos vízmelegítő valójában nem számít bonyolult műszaki konstrukciónak, de ettől függetlenül rengeteg lehetőséggel bővíthető, sok opció közül lehet választani, ha ilyen készüléket veszünk. Ha olcsóbb megoldást keresünk, vásároljunk automata hőfokszabályozással rendelkező berendezést, ha pedig komolyabb készüléket szeretnénk, érdemes például olyan bojlert venni, amin wifi is elérhető, vagy LCD kijelzővel rendelkezik. Ezek a berendezések elképesztő precizitással tudják optimalizálni a hőfokot, ezért sokat spórolhatunk az energiával. Wifin keresztül akár okostelefonnal is szabályozhatjuk a készüléket.

Népszerű modellünk az Ariston Velis Evo, ami keskeny „szögletes” olasz dizájn kialakítása miatt kedvelnek, de melle szól a titán borítású dupla tartály is. De ha megkérdezünk bárkit, akkor a Velis Evo bojlerről az a praktikussága jut eszébe, hogy vízszintesen és függőlegesen is elhelyezhető, így a lakás legkülönbözőbb pontjaira is lehetőségünk van felszerelni.

Az olyan vevőink számára, akik inkább a hengeralakú bojlereket kedvelik, remek megoldás lehet az Ariston Lydos család vízmelegítői. A Lydos R bojler egyszerű mechanikus hőmérsékletszabályozású, de már egy Lydos Plus vagy Eco bojler Eco Evo funkcióval már nemcsak jelentős energiát takarít meg, hanem olyan kényelmi elemekkel is rendelkezik, mint „zuhanykész” vagy „vakáció”. Azoknak ajánljuk, akik szeretik maguknak beállítani a hőfokot, és mindent, amit csak lehet egy bojleren.

Az Ariston Andris a szuperkicsi bojlerek Ferrarija. Ha mosdó, vagy mosogató alá keresünk praktikus vízmelegítőt, vagy éppen csak egy kis vízmelegítőre van szükség a mosdónk felé, akkor az Ariston Andris vízmelegítő a megoldás. A 10-től 30 literes kivitelezésű vízmelegítők stílusosok, biztosítottak a túlmelegedés és fagyás ellen is. Bármelyik modellünket is választja, a minőséget garantáljuk.

Olvassa tovább!
51 termék felel meg a szűrésnek
51 termék felel meg a szűrésnek