A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Bosch Bojler, Vízmelegítő(20 termék)

Bosch fali vízmelegítők vízszintes vagy függőleges elhelyezéssel, kedvező áron és szállítással a Netkazán Webáruházban!

Bosch bojler: a minőség garantálva

Ha elektromos vízmelegítő, akkor Bosch. Szerintünk a német márka nem véletlenül elterjedt a saját területén, hiszen neve egyet jelent a megbízhatósággal és a hosszú távú működéssel. A Bosch bármilyen melegvízzel kapcsolatos felhasználási igényre megoldást kínál. A készülékek kezelése egyszerű, válogathatunk a vízszintes vagy függőleges elhelyezhetőségű kivitelek között, a Bosch vízmelegítők garanciális ügyintézéséhez a gyártó országos lefedettséget biztosít.

Minden, ami Bosch bojler

Egy háztartás meleg víz nélkül nem jelenthet valódi otthont, mindenkinek szüksége van rá, ennek biztosítására pedig az egy kedvező megoldást a Bosch bojler jelenti. Egy háztartás jelentős energiaigénye általában a fűtésnél jelentkezik, a második helyen rögtön a bojler követi. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, milyen márkát választunk hozzá, hiszen létezik olyan villanybojler, ami energiatakarékosan működik. Egy ilyen eszköz nagy  előnye, hogy éjszakai módban költséghatékonyan lehet üzemeltetni. A szerkezet jellemzően a vízleadás közvetlen közelében helyezkedik el, így igen kicsit a hővesztesége, ez óriási pozitívum.

Az, hogy mekkora vízmelegítőt kell vásárolnunk, természetesen attól is függ, hogy hány ember használja majd. Ha nem túl nagy a család (2-3 fő), elég lehet például egy 80 vagy 100 literes vízmelegítő, 5-6 fő, vagy ennél több esetében azonban ajánlott akár egy 150 literes Bosch bojler választása. A kettő közötti átmenet a Bosch bojler 120 liter kapacitással, mely egy négy fős család használati melegvíz igényét jellemzően kielégíti, természetesen vízhasználat függvényében.

Függőleges vagy vízszintes? Nem mindegy?

Természetesen kisebb és nagyobb kivitelben, 30-tól 150 literes nagyságig kaphatók ezek a berendezések, csak az Ön igényein múlik, hogy mire van szüksége.

Jó néhány szempont van azon kívül is, hogy mekkora a család, amikor arról kell dönteni, milyen bojlert vásároljunk.

Az egyik választási tényező ezek közül, a készülék számára rendelkezésre álló hely. Ha például egy keskeny, fekvő hely van egy beépített szekrényben, akkor kénytelenek vagyunk vízszintes modellt választani. Ha pedig bőven van helyünk a falon, akkor inkább a függőleges verziót javasoljuk.

A Bosch készülékek további előnyei közé tartozik az automata vagy egyes típusoknál a könnyen kezelhető mechanikus hőfokszabályozás, kezelésük pedig rendkívül egyszerű, nem nagyon igényel szakembert.

Ha mégis szerelni, karbantartani kell, akkor a Bosch országos lefedettségű szervizhálózatában regisztrált számos szerelő áll segítségére a termék garanciális ügyintézéséhez.

Nem utolsó sorban a Bosch vízmelegítők megjelenése, formavilága pedig attraktív, jól passzol a lakás minden pontjához.

Olvassa tovább!
20 termék felel meg a szűrésnek
20 termék felel meg a szűrésnek