Udvaros állás- Nyíregyháza

Csatlakozz Hozzánk!

A Netkazán üzemeltetője, a Hüperion Kft. a magyar piac egyik dinamikusan fejlődő fűtéstechnikai webáruháza és boltja. Nyíregyházi telephelyünkre keressük MEGVÁLTOZOTT MUNKAKÉPESSÉGŰ Udvaros kollégánkat.

tovább
Adminisztrátor állás- Újpest

Csatlakozz Hozzánk!

A Netkazán üzemeltetője, a Hüperion Kft. a magyar piac egyik dinamikusan fejlődő fűtéstechnikai webáruháza és boltja. Budapesti telephelyünkre keressük Adminisztrátor kollégánkat.

tovább
Marketing munkatárs állás- Nyíregyháza

Csatlakozz Hozzánk!

A Netkazán üzemeltetője, a Hüperion Kft. a magyar piac egyik dinamikusan fejlődő fűtéstechnikai webáruháza és boltja. Nyíregyházi telephelyünkre keressük Marketing munkatársunkat.

tovább
Értékesítő állás- Budapest

Csatlakozz Hozzánk!

A Netkazán üzemeltetője, a Hüperion Kft. a magyar piac egyik dinamikusan fejlődő fűtéstechnikai webáruháza és boltja. Budapesti telephelyünkre keressük Értékesítő kollégánkat.

tovább
Komissiózó (Áruösszeállító) állás- Budapest

Csatlakozz Hozzánk!

A Netkazán üzemeltetője, a Hüperion Kft. a magyar piac egyik dinamikusan fejlődő fűtéstechnikai webáruháza és boltja. Budapesti telephelyünkre keressük Komissiózó (Áruösszeállító) kollégánkat.

tovább
Komissiózó (Áruösszeállító) állás- Nyíregyháza

Csatlakozz Hozzánk!

A Netkazán üzemeltetője, a Hüperion Kft. a magyar piac egyik dinamikusan fejlődő fűtéstechnikai webáruháza és boltja. Nyíregyházi telephelyünkre keressük Komissiózó (Áruösszeállító) kollégánkat.

tovább
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.