A NETKAZÁN a magyar épületgépészeti piac egyik meghatározó szereplője. Termékpalettánk felöleli a teljes épületgépészeti kínálatot: víz-, gáz-, fűtés- és légtechnikai berendezések, hőszivattyúk, szerelvények stb.

9x-es Ország Boltja I. helyezettek vagyunk. (Frissítve: 2024.02.01.) A hazai piacon egyedülállóan csak a Netkazán büszkélkedhet ezzel a kiemelt eredménnyel.
Azért is vagyunk rá nagyon büszkék, mert ez a díj a magyarországi webáruházak tevékenységének valós piaci versenyen alapuló elismerése. Hiteles visszajelzést ad arról, hogyan ítélik meg a fogyasztók a kereskedőket.

 

Kravecz Károly és Kravecz Richárd a 2023-as díjátadón

Fotón: Kravecz Károly és Kravecz Richárd a 2023-as Ország Boltja verseny díjátadón.


Webáruház forgalmunk alapján a hazai online kereskedő piac előkelő helyén szerepelünk.

 

140+ márka, 9000+ termékét kínáljuk Neked webáruházunkban, boltjainkban. Üzleteinkben profi, szakképzett értékesítők segítik a vásárlásodat és megkönnyítik szakértő tanácsaikkal, hozzáértésükkel, hogy az igényeidnek leginkább megfelelő terméket válaszd.

Üzletpolitikánk részét képezi, hogy kínálatunkban megtalálható legyen minden szerelvény, kiegészítő alkatrész, felszerelés, kütyü is, egy helyen, raktáron, mert tudjuk, hogy szükséged van rá és fontos számodra, hogy egy webshopban, boltban tudd őket megvásárolni.
Hozzánk a szerelők, kivitelezők sokszor hazajárnak, a napjukat együtt indítják velünk. A Netkazán csapata, beleértve az értékesítőket, villámgyors raktárosokat, gyorsan összekészítik a napi munkához szükséges felszereléseket, termékeket egy helyen. Naponta többször indítunk a webes rendelésekhez is kiszállítást, amit ma megrendelsz, holnap lehet, hogy már a kezedben lesz.

 

Fő törekvéseink és célkitűzéseink


Ma is az a törekvésünk, hogy egy hosszú távon stabilan, jól működő, a vásárlókkal szoros kapcsolatot építő és fenntartó cégként tudjuk kiszolgálni az igényeket.
Imádjuk, amit csinálunk, a cégünk a szívügyünk, a családunk, a hobbink, a külső és belső hajtóerőnk. Számos tapasztalt kollegánkkal sok éve pörgetjük együtt a piac kerekeit.

 

  • Kezdetektől fogva a fő törekvésünk és célkitűzésünk volt, hogy többgenerációs céget hozzunk létre és ehhez igazítsuk a vállalatirányítási rendszert, a mindennapi céges működést.
  • Stabil vállalati tőkével hatékonyan vesszük a felborult gazdasági helyzet okozta akadályokat is, amire a több, mint 20 év fennállásunk alatt többször volt példa.
  • Töretlenül vágyunk a folyamatos fejlődésre és növekedésre, csillapíthatatlan tudásszomj vezérel minket és nem félünk képezni magunkat.
  • Innovatív technológiákat használunk és keresünk.
  • Erős versenyszellemben dolgozunk fejlődésünk érdekében, a versenytársak iránti tisztelet jegyében.
  • Megbecsüljük munkatársainkat, valamint lehetőséget biztosítunk a cégen belüli fejlődésre/előrelépésre.

 

Partnereinkkel régóta jó kapcsolatot ápolunk. Több nagy márkának és beszállítónak kiemelt kereskedelmi partnere vagyunk.

 

  

Mérföldkövek a Netkazán történetében


1992 – Mint sok minden az életben, egy remek döntéssel kezdődött a történetünk: Kravecz Károly alapító tulajdonos magánvállalkozóként megnyitotta épületgépészeti szakkereskedését Nyíregyházán.
2003 - A folyamatos növekedés eredményeképp új, nagyobb telephelyre költözött a vállalkozásunk, szélesebb választékkal.
2007 - A cég forgalmi volumenének köszönhetően és következtében kinőtte az egyéni vállalkozói kereteket, ezért cégforma váltással - Hüperion Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-ként folytattuk tevékenységünket.
2011 - Elindult a webes kereskedésünk a ma már közismert Netkazán márkanév alatt. Webáruházunk forgalma, termékkínálata többszörösére nőtt, csakúgy, mint a piaci díjak és szakmai elismerések száma.
2018 - Megnyitottuk 2. üzletünket Budapesten a HomeCenterben (Budapest, Csomafalva út 1.).
2021 - Megnyílt 3. üzletünk Újpesten (Budapest, Vörösmarty utca 4.).

 

 

 

A Netkazán komoly erősségekkel rendelkezik


Nagy raktárkészlettel rendelkezünk, így a nagy értékű, komoly berendezéseket is rövid határidővel tudjuk szállítani, sokszor akár 24 óra alatt az ország bármely területére.


Telefonos ügyfélszolgálatunk, értékesítőink komoly szakértői tudással állnak a vásárlók rendelkezésére. Nem csak a webes vásárlásokhoz kapcsolódó ügyfélszolgálatunk erős, de a szakképzett munkatársaink részletekbe menő, alapos segítséget is tudnak nyújtani ahhoz, hogy ügyfeleink a számukra legmegfelelőbb terméket és hozzá tartozó kiegészítőket, alkatrészeket vásárolják meg.

Alapelvünk, hogy minden épületgépészeti termékhez a hozzá tartozó kiegészítőket és kapcsolódó alkatrészeket raktáron tartsunk, melyek üzleteinkben és online is megvásárolhatóak.


Webáruházunkban megtalálhatók a főbb termékkategóriáink legmodernebb fejlesztései is. A gyártók által piacra dobott újítások nálunk mind megvásárolhatók.


Széles választékban kínáljuk a kategóriájukban legkeresettebb termékeket is, annak érdekében, hogy minden igényt kielégítsünk az egyszerűbb, olcsóbb megoldásoktól kezdve az összetettebb, felső kategóriás rendszerekig.

Széles szerelői partnerbázissal áll kapcsolatban cégünk, akik rendszeresen a Netkazánnál vásárolnak. Széles körű termékkínálat, kiegyensúlyozott raktárkészlet és szakértői kapcsolat jelenti az együttműködés stabil alapját.


A Netkazán megbízható és stabil cég, piaci kihívásokhoz, gyorsan és rugalmasan képes alkalmazkodni. Beszállító, gyártó partnereinkkel is nagyon jó kapcsolatot ápolunk, megbízható partnerei vagyunk számos ismert és elismert gyártónak.

Több gyártó cégtől kiérdemeltük már éves forgalom alapján a legtöbbet forgalmazó kategória címet.

 
Folyamatosan fejlesztjük webáruházunkat, szolgáltatásainkat, lépést tartunk, egyenesen elöl járunk abban, hogy kimelkedő webáruház legyen a netkazan.hu, amely a vásárlói igényeket maximálisan kielégíti.


A Netkazánnal a magyar épületgépészeti szektorban az egyik vezető webáruházként és üzletként jelentős és vezető szerepet töltünk be a piacon. Azért érhettük el ezt a szerepet, mert konzekvensen és hatalmas elköteleződéssel állunk a vásárlók igényeinek kimagasló színvonalú kiszolgálása elé.
 


 

Rólunk írták

Termékkategóriája miatt a Praktikerhez hasonló a helyzete a listán, pedig sokszoros Az Ország Boltja minőségi díjas kazánwebáruházról van szó tekintélyes árbevétellel, meggyőző közösségi értékelésekkel és egyértelműen sokak életét érintő szolgáltatással. Gyártói garanciával értékesített házhoz szállítása csábító hívószó az átlagháztartásnak. A webshopjuk mellett bloggal és szakszótárral segítik az eligazodást, ezzel együtt is a Netkazán kétségkívül megtalálta helyét a gépészeti értékesítésben az offline-on túl is.

/forrás: www.forbes.hu/
 


 

Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.